Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 207

GBR (GI) / port: 0
Recept: 829 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 4%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vatten 0.5 dl 0%
Sojasås indonesisk söt 2.0 msk 8%
Matolja (rapsolja) 1.0 msk 14%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Pressa vitlök. Strimla paprika och lök.
- Blanda olja, ketjap manis och vitlöken i en plastpåse och marinera biffen mellan 30 min-1 timme.
- Bryn köttet i en het panna. Lägg i lök, paprika och groddar. Häll på vattnet, låt sjuda 5-10 minuter.