
Ingefära- och tomatmarinerade kycklingspett
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 150

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1496 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 6%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Halvera kycklingfiléer på längden. Skala och grovhacka ingefära.
- Mixa ingefära, tomat, sweetchilisås och salt i matmixer. Häll över kycklingen och låt stå cirka 15 minuter.
- Trä upp kycklingen på spett. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Grilla i ugn cirka 15 minuter.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel