
Italiensk pastasallad
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 175

Kcal / portion: 519

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2076 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 9%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vatten 3.0 msk 0%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%
Salladskrydda 2.0 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Skala och pressa eller finhacka vitlök.
Blanda ingredienserna till dressingen. - Häll av kronärtskocksspad.
Skär dem i mindre bitar.
Strimla salami och skinka.
Kärna ur tomater och skär i små bitar.
Häll bort spadet från majskornen.
Skölj och riv rucola i mindre bitar.
Skär mozzarella i bitar. - Spola av pastan i kallt vatten. Låt rinna av. Blanda i en stor skål pasta med dressing och vänd ner övriga ingredinenser.
Smaka av med salt och peppar.
Kockens kommentar
Mängden av varje ingrediens kan varieras, bl.a. beroende på förpackningsstorlekar vid inköp.