Basilikamarinerade vinbär (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal deciliter: 8

Agavesirap

1.0 

msk

Basilika

40.0 

gram

Salt

1.0 

krm

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Basilikamarinerade vinbär (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 80

GBR (GI) / port: 1

Recept: 643 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 9%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 62 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Agavesirap 1.0 msk 10%

Basilika 40.0 gram 2%

Salt 1.0 krm 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min + 2 tim )

  1. Rensa bären och lägg i en skål. Häll över olivolja och agavesirap.
  2. Finhacka basilika och blanda med bären. Strö över lite salt.
  3. Låt stå i cirka 2 timmar.

Kockens kommentar

I brist på agavesirap kan man använda honung. Bären passar till allehanda fisk- och kötträtter, på liknande sätt som lingonsylt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem