Fläskfilé med orientaliska smaker
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskfilé med orientaliska smaker

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 798

GBR (GI) / port: 13

Recept: 3191 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 8%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 461 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 170°C.
  2. Putsa filén fri från hinnor. Skiva ananas i bitar (häll bort spadet).
  3. Filé: Smöra en ugnsform, lägg i filén. Strö över salt och peppar. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter till kärntemperatur 60°C.
  4. Koka ris enligt anvisning på förpackning.
  5. Tillbehör: Ta ut köttet och skär det i bitar.
  6. Smaksättning: Hetta upp matfett i en stekpanna på medelhög värme och lägg i kött, kokosmjölk, hälften av ananasen och nötterna. Smaka av med currypasta till lagom kryddighet. Sänk värmen till medellåg och låt småputtra i några minuter.
  7. Servera resten av nötterna och ananas som en liten sallad vid sidan om. Garnera gärna med lite grönt, till exempel med skivad jalapeno.

Kockens kommentar

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem