Biff Svensson med honungssenap och tomatsalsa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Potatis

0.8 

kilo

Mangoldskott

 

 

Tillbehör:

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Biff Svensson med honungssenap och tomatsalsa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 770

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3081 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 6%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 575 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Potatis 0.8 kilo 17%

Mangoldskott %

Tillbehör:

...

Skapat av
Kocklandslaget

Tillagning (40 min )

  1. Honungssenap: Koka upp crème fraiche. Ta av från plattan och tillsätt skånsk senap och honung. Låt kallna.
  2. Tomatsalsa: Häll krossade tomater, chilisås, kycklingfond och pressad vitlök i en kastrull. Koka upp och låt sjuda cirka 20 minuter. Smaka av med salt och peppar. Lägg i rödlök, majs och persilja i salsan innan servering. Salsan kan serveras kall, ljummen eller varm.
  3. Koka potatis.
  4. Sätt ugnen på 130°C.
  5. Tärna rödbetor. Blanda nötfärs, ägg, rödbetor och kapris. Smaka av med salt och peppar.
  6. Forma färsen till biffar. Bryn biffarna i olja och baka sedan i ugnen cirka 12 minuter tills biffarna är genomstekta.
  7. Garnera gärna med mangoldskott och servera med potatis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem