
Ensalladilla rusa - Rysk legymsallad (tapas)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 232

Kcal / portion: 620

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2479 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 19%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Skär potatis, morot och rotselleri i kuber 1c1 cm stora. Tina ärtorna om de är frysta.
- Koka upp saltat vatten i en kastrull och sänk ner grönsakerna. Låt koka på medellåg värme i cirka 3 minuter. Tag av och låt grönsakerna kallna.
- Skala räkorna och lägg hälften i en skål. Tillsätt de kalla grönsakerna, majonnäs, salt och peppar och rör i hop.
- Lägg upp röran på en tallrik. Dekorera med resten av räkorna och persiljan. Servera.
Kockens kommentar
Spanska: Ensalada = sallad, ensaladilla = sallad i majonnäs, legymsallad.