Ensalladilla rusa - Rysk legymsallad (tapas)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Räkor skalade

500.0 

gram

Persilja

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ensalladilla rusa - Rysk legymsallad (tapas)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 232

Kcal / portion: 620

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2479 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 19%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 267 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Räkor skalade 500.0 gram 22%

Persilja 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skär potatis, morot och rotselleri i kuber 1c1 cm stora. Tina ärtorna om de är frysta.
  2. Koka upp saltat vatten i en kastrull och sänk ner grönsakerna. Låt koka på medellåg värme i cirka 3 minuter. Tag av och låt grönsakerna kallna.
  3. Skala räkorna och lägg hälften i en skål. Tillsätt de kalla grönsakerna, majonnäs, salt och peppar och rör i hop.
  4. Lägg upp röran på en tallrik. Dekorera med resten av räkorna och persiljan. Servera.

Kockens kommentar

Spanska: Ensalada = sallad, ensaladilla = sallad i majonnäs, legymsallad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem