Köttfärssås med oliver (matlåda)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Salt och peppar

 

 

 

Penne rigate

400.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Köttfärssås med oliver (matlåda)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 876

GBR (GI) / port: 7

Recept: 3504 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 8%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 480 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

 

Penne rigate 400.0 gram 41%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala och hacka lök. Grovhacka oliver.

  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Fräs lök utan att bränna på medelvärme.

  3. Tillsätt nötfärs. Smula sönder färsen med en trägaffel. Stek tills all färs har fått färg.

  4. Tillsätt krossade tomater, salt och peppar. Småkoka cirka 8 minuter.

  5. Tillsätt oliver. Rör runt och låt koka ytterligare någon minut.

  6. Frys in i portionsstora bitar.

  7. Värm upp och servera med nykokt pasta.

Kockens kommentar

Till bilden använde vi svarta oliver men det blir bättre med gröna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem