Lök- och rödbetsfyllda isterband
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Rödbetor inlagda

1.5 

dl

Persilja

1.0 

kruka

Ägg

1.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lök- och rödbetsfyllda isterband

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 205

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1791 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 13%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 218 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rödbetor inlagda 1.5 dl 2%

Persilja 1.0 kruka 1%

Ägg 1.0 styck 4%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skala och finhacka lök. Hacka rödbetor. Hacka persilja.
  3. Blanda lök, rödbetor, persilja och ägg. Skär ett snitt i varje isterband. Fördela i rödbetsblandningen. Lägg korvarna i ugnsfast form.
  4. Stek i ugnen cirka 15 minuter.
  5. Servera med kokt potatis.

Kockens kommentar

Läs mer om isterband, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem