Torskfilé provencal med potatis- och grönsaksblandning
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salt

1.0 

tsk

Peppar

1.0 

krm

Torkade örtkryddor

10.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Torskfilé provencal med potatis- och grönsaksblandning

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 544

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2176 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 526 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt 1.0 tsk 0%

Peppar 1.0 krm 0%

Torkade örtkryddor 10.0 gram 1%

...

Skapat av

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och skiva potatisen i ½ cm tjocka skivor.
  3. Blanda potatisskivorna med 2 msk olivolja, salt och peppar.
  4. Lägg potatisen i en ugnsfast form och sätt in i ugnen på 225 grader.
  5. Skiva zucchinin i 1 cm tjocka skivor, dela paprikan och rödlöken i ca 3x3 cm bitar.
  6. Salta och peppra zucchiniskivorna, paprikan och rödlöken.
  7. När potatisen har stekts i 10 min i ugnen så blandar du grönsakerna med potatisen.
  8. Stek i ytterligare ca 10-15 min eller tills potatisen fått fin färg och är mjuk inuti.
  9. Lägg fiskfiléerna bredvid varandra i en smord ugnsfast form. Salta och peppra.
  10. Sås - Vispa ägget och rör i créme fraiche, pressad vitlök och hackad persilja.
  11. Häll såsen över fisken. Stek i ugnen på 225 grader ca 15 min eller tills att fisken är
    ca 45-50 grader i mitten.
  12. Servera med potatis- och grönsaksblandningen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem