Lax med rödbetskornotto med haricots verts
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Haricots verts färska

400.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lax med rödbetskornotto med haricots verts

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 692

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2767 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 7%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 468 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Haricots verts färska 400.0 gram 4%

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225ºC.
  2. Skala och skär rödbetor och lök i små bitar.
  3. Värm rapsolja i en gryta. Fräs rödbetor och lök i ett par minuter. Rör i matkorn, vatten och buljongtärning. Låt koka under lock cirka 20 minuter. Eller tills all vätska kokat in. Rör om då och då.
  4. Lax: Lägg lax i smord ugnsfast form. Krydda med rosmarin och svartpeppar efter smak. Stek fisken i ugnen 12-15 minuter.
  5. Lättkoka haricots verts någon minut. Servera med fisken och kornotton.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem