Hickorygrillade kycklingfiléer med bön- och mangosallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Så grillas kyckling >

 

 

Ved

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hickorygrillade kycklingfiléer med bön- och mangosallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 105

Kcal / portion: 409

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1637 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 4%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 389 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så grillas kyckling > Äts ej

Ved Äts ej

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (30 min )

  1. Tänd grillen. Gnid in kyckling med hickorykrydda.
  2. Sallad: Skölj av bönorna i kallt vatten, låt rinna av i sil. Strimla salladslök. Skala mango och skär i klyftor. Fördela spenatblad, salladslök och bönor på ett stort fat. Toppa med mangoklyftor.
  3. Dressing: Finhacka vitlök, koriander och chili. Blanda samman ingredienserna till dressingen.
  4. Grilla kycklingen cirka 6 minuter på varje sida.
  5. Servera kycklingen till salladen. Droppa över dressing. Smaklig måltid!

Kockens kommentar

Hickerykrydda kan vara svår att få tag på. Den går att ersätta med annan rökig krydda. Har man tillgång till hickoryvirke kan sådana flis eller bitar läggas på glöden. Ett annat alternativ är alspån = alspånsrökt. Läs mer > Brännved.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem