Grillade paprikafyllda kycklingrullar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så grillas kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillade paprikafyllda kycklingrullar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 120

Kcal / portion: 467

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1868 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 4%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 389 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så grillas kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (40 min )

  1. Potatissallad: Skrubba och koka potatis. Låt svalna. Tänd grillen.
  2. Tärna potatisen. Skala och finhacka rödlök. Hacka kryddgrönt. Blanda samman potatis, lök och kapris.
  3. Blanda olja, vinäger, senap, salt, peppar och kryddgrönt. Vänd ner potatisen. Ställ svalt till servering.
  4. Kyckling: Banka ut kycklingfiléer till 1/2 centimeters tjocklek. Fördela paprika på kycklingfiléerna. Krydda med salt, peppar och rosmarin. Rulla ihop och bind ihop med rosmarinkvistarna eller använd tandpetare.
  5. När du har en bra grillglöd grilla kycklingrullarna 10 minuter totalt. Vänd flera gånger. Servera med potatissallad. Smaklig måltid!

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem