Strömmingslåda med dijonsenap och purjolök
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om gratänger >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Strömmingslåda med dijonsenap och purjolök

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 491

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1965 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 13%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 279 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om gratänger > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.

  2. Klipp bort ryggfenor på strömming. Lägg ut filéerna på en skärbräda. Torka av med hushållspapper. Salta ordentligt. Vik ihop strömmingen. Lägg i ugnsfast form.

  3. Strimla purjolök fint. Strö över strömmingen. Blanda grädde och dijonsenap. Häll över i formen. Strö över ströbröd. Ställ in i ugnen cirka 25 minuter.

  4. Servera med kokt potatis och knäckebröd.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem