Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 88

Kcal / portion: 237

GBR (GI) / port: 5
Recept: 237 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 4%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Häll hallonen i ett glas och låt stå i 5 minuter.
- Häll på yoghurt och mosas samman med gaffel.
- Som garnering föreslår Arla dinkelpuffar.
Kockens kommentar
För fluffigare, luftigare och smidigare resultat mixas (frysta) bär med yoghurt. Se recept via länk nedan. Läs mer > Om frusen yoghurt.Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)