Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 440

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1761 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 13%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Salladslök 4.0 styck 1%
Knäckebröd 0%
Smör normalsaltat 1.0 msk 5%
...
![]()
Skapat av
Fredrik Eriksson *
Tillagning (15 min )
- Skiva salladslök tunt.
- Häll mjöl på en tallrik. Vänd kinderna i mjölet.
- Värm upp en stekpanna med smör. Bryn fisken någon minut eller två på båda sidor. Krydda med salt och peppar. Ta ur fisken.
- Slå över grädde i pannan. Låt puttra lite grand. Tillsätt fiskrom och salladslök.
- Njut på gott knäckebröd.