Halstrad limelax på hårt tunnbröd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

 

Kockskolan:

 

Om hårt tunnbröd >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Halstrad limelax på hårt tunnbröd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 202

GBR (GI) / port: 1

Recept: 808 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 6%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 145 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om hårt tunnbröd > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min + 1 tim 30 min )

  1. Skär laxen i bitar. Lägg över i en skål. Riv grönt limeskal.
  2. Blanda tamari med saften av lime, limeskal och sambal oelek. Häll det över laxen. Låt marinera i cirka 1,5 timme.
  3. Ta ur laxen ur marinaden. Hetta upp en (grill-)panna på högsta värme. Halstra (stek utan fett) laxen lätt på båda sidorna.
  4. Fördela sallat och groddar på tunnbröd. Lägg på lax och strö sesamfrön över.

Kockens kommentar

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem