Strömmingsböckling på macka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

 

Kockskolan:

 

Så röks fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Strömmingsböckling på macka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 252

Kcal / portion: 322

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1287 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 13%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 128 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så röks fisk > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (5 min )

  1. Ta bort icke ätbara delar på böcklingen(stjärtfena, fenor, huvud).
  2. Bred matfett på smörgåsen. Lägg på fisken. Garnera med en gurkskiva.

Kockens kommentar

Det går lika bra med halva antalet rensad "vanlig" böckling.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem