Påsakorv, kokt köttfärsklassiker i påse
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Läs om Tore Wretman >

 

 

Så lagas nötinnanlår >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Påsakorv, kokt köttfärsklassiker i påse

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 121

Kcal / portion: 859

GBR (GI) / port: 7

Recept: 3435 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 7%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 708 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Läs om Tore Wretman > Äts ej

Så lagas nötinnanlår > Äts ej

...

Skapat av
Tore Wretman

Tillagning (1 tim 30 min )

  1. Koka korngrynen mjuka i mjölk.
  2. Mal kött, späck och talg.
  3. Tillsätt ägg och gryn. Smaka av med kryddor.
  4. Knyt in färsen i en duk och koka den i saltat vatten.
  5. Skumma av väl.
  6. Tillsätt lök och skivad kålrot.
  7. Låt koka i 1-1,5 timmar.
  8. Lägg i potatisen mot slutet av kokningen.
  9. Sås: Smält smör i en kastrull och rör ut mjölet. Tillsätt kokspad. Låt såsen koka sakta i 10 minuter. Vispa ner äggulorna och låt sjuda upp ett ögonblick.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem