Rörpasta med pesto, soltorkade tomater och ärtskott
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Pesto Genovese

4.0 

msk

Salt och peppar

 

 

Ärtskott till garnering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rörpasta med pesto, soltorkade tomater och ärtskott

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 305

Kcal / portion: 485

GBR (GI) / port: 23

Recept: 1940 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 6%

Kolhydrater: 50%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 159 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Pesto Genovese 4.0 msk 17%

Salt och peppar 0%

Ärtskott till garnering 0%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
    Häll av vattnet i durkslag. Skölj i kallt vatten och låt svalna om salladen skall serveras kall.

  2. Ansa och tunnskiva purjolök.
    Skiva de soltorkade tomaterna.
    Blanda med pastan.
    Tillsätt pesto och rör om.
    Peppra rikligt.
    Garnera med ärtskott.

    Serveras varm eller kall.

Kockens kommentar

Om man vill mildra purjolöksmaken kan man förvälla den hastigt i kokande vatten, eller lättsteka i högst en minut på medelhög värme i lite matfett.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem