Pastasallad med pesto och soltorkade tomater
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Soltorkade tomater

16.0 

styck

Apetina tärnad 22% fett }

200.0 

gram

Pesto Genovese

4.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pastasallad med pesto och soltorkade tomater

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 229

Kcal / portion: 570

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2282 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 10%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 5%

Portionsvikt: 249 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Soltorkade tomater 16.0 styck 6%

Apetina tärnad 22% fett } 200.0 gram 23%

Pesto Genovese 4.0 tsk 5%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
    Skölj i kallt vatten och låt svalna.

  2. Skölj och grovriv sallad.
    Skala och skiva lök och avokado.

  3. Häll upp pastan i en stor bunke och blanda med pesto.

  4. Tillsätt övriga ingredienserna och rör om.

Kockens kommentar

Lägg gärna till eller ta bort ingredienser efter eget behag. Vill man t.ex ha en lite matigare pastasallad går det bra att lägga till kyckling i salladen.

PASSAR TILL

Rosenbröd

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem