Provensalsk grönsaksröra (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Provensalsk grönsaksröra (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 289

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1155 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 6%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 307 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzon & Davidsson

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175ºC.
  2. Koka haricots verts i lättsaltat vatten. Spola av med kallt vatten i ett durkslag.
  3. Skala och hacka lök och vitlök. Stek lök och vitlök i olja i en stekpanna utan att det tar färg. Häll i burktomater. Krydda med timjan, salt och peppar. Koka cirka 10 minuter tills såsen blir tjock.
  4. Vispa ägg, ost, basilika och persilja. Blanda sedan med tomatröran. Vänd ner bönorna. Lägg i en smord form. Grädda i ugnen 50-60 minuter. Servera ljummen.

Kockens kommentar

GBR 1 = lågt. Portionsvikten är låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem