Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 139

Kcal / portion: 125

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1250 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 10%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Olivolja 1.0 dl 60%
Kajennpepparpulver 1.0 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
Caroline på Viktklubben.net
Tillagning
- Halvera tomater och skär bort rotfästet, tärna dem fint. Skala och strimla löken, finhacka vitlöken och timjan.
- Blanda samman och smaka av med salt och peppar
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)