Torsk på rågbröd med ägg och sidfläsk
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Gräslök finhackad

2.0 

msk

Salladskapris

12.0 

styck

Pepparrot nyriven

1.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Torsk på rågbröd med ägg och sidfläsk

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 630

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2520 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 7%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 414 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gräslök finhackad 2.0 msk 0%

Salladskapris 12.0 styck 1%

Pepparrot nyriven 1.0 dl 2%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (30 min )

  1. Dela upp torsk i portionsbitarbitar. Stick in termometer i torskens mitt. Sjud i en kastrull med saltat vatten till en innertemperatur på 40°C. Låt svalna.
  2. Koka ägg. Koka potatis. Låt båda svalna. Skär upp sidfläsk i tärningar. Stek fläsket knaprigt. Låt svalna. Hacka gräslök. Riv pepparrot. Dela kapris på längden.
  3. Bred färskost på rågbröd. Skiva över potatisen. Bryt torsken i bitar. Dela ägg. Fördela över rågbröden. Toppa med resterande ingredienser.

Kockens kommentar

Torsk och sidfläsk passar fint ihop. Använd digitaltermometer när du kokar torsken så får du rätt innertemperatur.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem