Halvbaguette med ägg och sardin
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Sardiner konserverad

400.0 

gram

Sallatsblad

4.0 

styck

Smör normalsaltat

60.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Halvbaguette med ägg och sardin

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 588

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2354 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 13%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 253 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sardiner konserverad 400.0 gram 37%

Sallatsblad 4.0 styck 0%

Smör normalsaltat 60.0 gram 19%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Hårdkoka ägg 8-10 minuter. Lägg i kallt vatten och låt dem kallna. Skala och skiva äggen.
  2. Dela smörgåsarna och bred på lite smör. Lägg på ett sallatsblad, ägg och sardiner.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem