
Halvbaguette med ägg och sardin
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 588

GBR (GI) / port: 9
Recept: 2354 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 13%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Sardiner konserverad 400.0 gram 37%
Sallatsblad 4.0 styck 0%
Smör normalsaltat 60.0 gram 19%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (12 min )
- Hårdkoka ägg 8-10 minuter. Lägg i kallt vatten och låt dem kallna. Skala och skiva äggen.
- Dela smörgåsarna och bred på lite smör. Lägg på ett sallatsblad, ägg och sardiner.