Myntabulgur libanesisk touch (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Gurka

0.5 

styck

Olivolja

0.5 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Myntabulgur libanesisk touch (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 116

Kcal / portion: 268

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1073 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 5%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 232 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gurka 0.5 styck 2%

Olivolja 0.5 dl 35%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Koka bulgur med grönsaksfond enligt anvisning på förpackning. Låt svalna.
  2. Finhacka noggrant persilja och mynta. Kärna ur gurkan och finhacka. Kärna ur tomaterna och finhacka. (Kärna ur = ta bort det lösa innanmätet).
  3. Blanda alla ingredienserna i en skål. Smaka av med salt och peppar. Salladen bör stå och dra i 30 minuter.

Kockens kommentar

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem