![Myntabulgur libanesisk touch (tillbehör)](http://www.kunskapskokboken.se/recipeImages/ri_16905_3.jpg)
Myntabulgur libanesisk touch (tillbehör)
Kalori- och GI:
![](../img/dk/gfx/plupp-green.png)
Kcal / 100 gram: 116
![](../img/dk/gfx/plupp-green.png)
Kcal / portion: 268
![](../img/dk/gfx/plupp-red.png)
GBR (GI) / port: 9
Recept: 1073 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 5%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Koka bulgur med grönsaksfond enligt anvisning på förpackning. Låt svalna.
- Finhacka noggrant persilja och mynta. Kärna ur gurkan och finhacka. Kärna ur tomaterna och finhacka. (Kärna ur = ta bort det lösa innanmätet).
- Blanda alla ingredienserna i en skål. Smaka av med salt och peppar. Salladen bör stå och dra i 30 minuter.