Het tomatdipp med ingefära
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats dl: 4

 

Kockskolan:

 

Om dippsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Het tomatdipp med ingefära

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 29

Kcal / portion: 35

GBR (GI) / port: 1

Recept: 138 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 118 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om dippsåser > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Grovskär tomater och soltorkade tomater. Skala och hacka ingefära.
  2. Lägg alla ingredienserna i en matmixer. Mixa till slät massa.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem