![Het tomatdipp med ingefära](http://www.kunskapskokboken.se/recipeImages/ri_16904_3.jpg)
Het tomatdipp med ingefära
Kalori- och GI:
![](../img/dk/gfx/plupp-green.png)
Kcal / 100 gram: 29
![](../img/dk/gfx/plupp-green.png)
Kcal / portion: 35
![](../img/dk/gfx/plupp-green.png)
GBR (GI) / port: 1
Recept: 138 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Grovskär tomater och soltorkade tomater. Skala och hacka ingefära.
- Lägg alla ingredienserna i en matmixer. Mixa till slät massa.
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)