Filodegsrullar med quornfärs och myntayoghurt (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats (48 bitar): 1

 

Kockskolan:

 

Om filodeg >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Filodegsrullar med quornfärs och myntayoghurt (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 205

Kcal / portion: 3121

GBR (GI) / port: 196

Recept: 3121 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 3%

Kolhydrater: 33%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 1520 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om filodeg > Äts ej

...

Skapat av
Pernilla

Tillagning (45 min )

  1. Tina quornfärsen. Skala och finhacka gul lök. Skala och pressa vitlök. Hacka eller strimla persilja och mynta. Olja in en ugnsplåt. Sätt ugn på 200ºC.
  2. Hetta upp olja i panna på medelvärme och fräs lök och vitlök mjuk, utan att bränna. Tillsätt quornfärs och spiskummin. Stek i ett par minuter. Rör ner ägg och bladpersilja. Salta.
  3. Lägg två filodegsark på varandra. Lägg på färsblandning. Vik in kanterna och rulla ihop. Pensla med rapsolja. Lägg över på smord ugnsplåt. Gör nästa.
  4. Sätt in i ugn cirka 5 minuter tills degen svällt upp och fått fin färg.
  5. Blanda youghurt med mynta. Salta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem