Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 210

GBR (GI) / port: 0
Recept: 838 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 24%
Fett: 6%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Rött vin 4.0 dl Äts ej
Tomatpuré konserv 2.0 msk Äts ej
Sojasås 3.0 msk Äts ej
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Skär en djup skåra i filén och lägg i baconskivorna, basilikabladen och tomaterna. Linda med steksnöra, så filén blir hel igen. Marinera i cirka 6 timmar i kylskåpet.
- Ugn 250°C.
- Låt filén rinna av något. Krydda med vitpeppar. Grilla i ugnen eller på utegrillen cirka 30 minuter. Pensla med marinaden.
- Ta upp filén och vira in den i folie 10 minuter. Skär upp filén i skivor.
- Serveras med potatis och ev gräddfilssås.
Kockens kommentar
Bertinoro är en stad och kommun i provinsen Forlė-Cesena, Emilia-Romagna i Italien.Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv