Filé ā la Bertinoro
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Rött vin

4.0 

dl

Tomatpuré konserv

2.0 

msk

Sojasås

3.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Filé ā la Bertinoro

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 210

GBR (GI) / port: 0

Recept: 838 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 24%

Fett: 6%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 135 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rött vin 4.0 dl Äts ej

Tomatpuré konserv 2.0 msk Äts ej

Sojasås 3.0 msk Äts ej

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Skär en djup skåra i filén och lägg i baconskivorna, basilikabladen och tomaterna. Linda med steksnöra, så filén blir hel igen. Marinera i cirka 6 timmar i kylskåpet.
  2. Ugn 250°C.
  3. Låt filén rinna av något. Krydda med vitpeppar. Grilla i ugnen eller på utegrillen cirka 30 minuter. Pensla med marinaden.
  4. Ta upp filén och vira in den i folie 10 minuter. Skär upp filén i skivor.
  5. Serveras med potatis och ev gräddfilssås.

Kockens kommentar

Bertinoro är en stad och kommun i provinsen Forlė-Cesena, Emilia-Romagna i Italien.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem