Färsbiffar med mynta och feta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Mynta färsk

0.5 

kruka

Citronpeppar

1.5 

tsk

Salt

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Färsbiffar med mynta och feta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 266

Kcal / portion: 743

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2973 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 23%

Fett: 19%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 280 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Mynta färsk 0.5 kruka 0%

Citronpeppar 1.5 tsk 0%

Salt 1.0 tsk 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  • Tänd grillen i god tid.
  • Finhacka myntan och smula fetaosten.
  • Blanda alla ingredienserna väl i en bunke. Låt vila i rumstemperatur i 30 minuter.
  • Forma till biffar. Lägg på grillen och grilla 5-7 minuter på varje sida. Tiden varierar  beroende på biffarnas tjocklek. Kontrollera att de blivit genomstekta.

Kockens kommentar

Stora, tjocka biffar riskerar att inte bli genomstekta, alternativt brända av grillen. Gör därför mindre eller halvplatta biffar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem