Ingefärskakor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal kakor: 30

Om mördeg >

 

 

Om småkakor >

 

 

Om rullade kakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ingefärskakor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 383

Kcal / portion: 81

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2428 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 14%

Kolhydrater: 61%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 21 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om mördeg > Äts ej

Om småkakor > Äts ej

Om rullade kakor > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Förvärm ugnen på 175°C.
  2. Deg: Smält smör. Vispa grädde. Riv citronskal och pressa ut juice. Blanda alla ingredienser.
  3. Forma: Rulla degen till kulor. Placera ut glest på smord ugnsplåt eller på plåt med bakplåtspapper. 
  4. Grädda cirka 15 minuter. Kakorna ska vara lite mjuka i mitten när de tas ut från ugnen.

Kockens kommentar

Läs mer > Om mördeg.

Alternativ

Ingefärsflarn

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem