
Chokladtårta med mintsmak
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 399

Kcal / portion: 460

GBR (GI) / port: 2
Recept: 4595 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 29%
Kolhydrater: 27%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (3 tim )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Riv mandelmassan i en bunke. Vispa i ägg och kakao. Häll i bakplåtspappersklädd springform.
- Grädda cirka 20 minuter. Ta ut och låt svalna.
- Vispa grädde tjock. Blanda i florsocker och riv i mintchoklad. Bred grädden över botten och ställ i frys minst 2 timmar.
- Ta ut tårtan 10 minuter innan servering. Riv choklad över tårtan och lägg på chokladägg.