
Rödbetsröra som tillbehör, dipp eller brödpålägg
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 254

Kcal / portion: 405

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1621 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 22%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Koka rödbetorna mjuka.
Skala och skär dom i mindre bitar innan så kokar dom snabbare. Eller skala och skär i bitar efteråt. - Skala ingefära och skär i mindre bitar.
Lägg rödbetor, ingefära sambal och olja i en matberedare. Mixa. - Skiva osten.
Hetta upp en (grill-)panna på halvhög värme och stek osten i torr panna någon minut på var sida tills fin färg. - Lägg röran på ett gott bröd och toppa med ost. Garnera med lite grönt t.ex. kryddkrasse.
Kockens kommentar
Passar som brödpålägg eller som tillbehör till mat.