Rödbetsröra som tillbehör, dipp eller brödpålägg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Halloumi

250.0 

gram

Matbröd

 

 

Kryddkrasse

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rödbetsröra som tillbehör, dipp eller brödpålägg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 254

Kcal / portion: 405

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1621 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 22%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 160 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Halloumi 250.0 gram 44%

Matbröd 0%

Kryddkrasse 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Koka rödbetorna mjuka.
    Skala och skär dom i mindre bitar innan så kokar dom snabbare. Eller skala och skär i bitar efteråt.

  2. Skala ingefära och skär i mindre bitar.
    Lägg rödbetor, ingefära sambal och olja i en matberedare. Mixa.

  3. Skiva osten.
    Hetta upp en (grill-)panna på halvhög värme och stek osten i torr panna någon minut på var sida tills fin färg.

  4. Lägg röran på ett gott bröd och toppa med ost. Garnera med lite grönt t.ex. kryddkrasse.

Kockens kommentar

Passar som brödpålägg eller som tillbehör till mat.

BRÖDFÖRSLAG

Aprikos- & hasselnötsbröd

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem