
Inlindad sparriscarpaccio (drinktilltugg)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 54

Kcal / portion: 95

GBR (GI) / port: 0
Recept: 379 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 1%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Oxfilé skivad 200.0 gram 64%
Jalapeno inlagd (Old el Paso) 1.0 styck 2%
Salt 0%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Koka sparrisen i saltat vatten på medellåg värme i 10 min.
- Skär rå oxfilé i tunna skivor och linda in kokt sparris i skivorna.
- Toppa med hackad färsk jalapeno och ev. grovt havssalt. Servera.