Råstekt sparris med lardo och stekt bröd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Smör normalsaltat

4.0 

msk

Mâchesallad

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Råstekt sparris med lardo och stekt bröd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 308

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1232 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 16%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 132 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Smör normalsaltat 4.0 msk 31%

Mâchesallad 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala sparris. Smält smör i en stekpanna. Råstek sparrisen.

  2. Stek ströbrödet i smör tills det börjar få färg. Låt rinna av på papper.

  3. Lägg upp sparrisen. Lägg lardon över den varma sparrisen. Skeda över ströbrödet, garnera med machesallad.

Kockens kommentar

Lardo di colonata är fett från grisen som saltats, kryddats och lagrats i marmorkar under lång tid och som ger en fantastisk smak.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem