Ägghalvor med romröra
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Schalottenlök finhackad

2.0 

msk

Creme fraiche

2.0 

dl

Dill finhackad

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ägghalvor med romröra

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 189

Kcal / portion: 318

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1274 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 16%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 168 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Schalottenlök finhackad 2.0 msk 1%

Creme fraiche 2.0 dl 51%

Dill finhackad 2.0 msk 0%

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (10 min )

  1. Koka upp lättsaltat vatten, lägg i äggen och låt koka i 4 minuter för en krämig äggula. Skala äggen och låt dem svalna något innan de klyvs på mitten.

  2. Hacka charlottenlök och dill, lägg i en skål. Tillsätt stenbitsrom och créme fraiche och rör om.

  3. Lägg en klick romröra på varje ägghalva. Dekorera gärna meden dillkvist.
    Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem