Picknicksallad med pasta, bönor och mangold
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillval:

 

Räkor skalade

240.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Picknicksallad med pasta, bönor och mangold

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 188

Kcal / portion: 614

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2456 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 7%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 326 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillval:

Räkor skalade 240.0 gram 10%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackning (ca 10 min).
    Häll bort vattnet och låt svalna.

  2. Skala och hacka rödlök. Lägg i en skål.
    Skölj burkbönorna i vatten. Låt rinna av.
    Tillsätt dessa och pasta i skålen.
    Pressa över citronjuice.
    Tillsätt olja och salt. Blanda.

  3. Skala räkor om sådana önskas.
    Grovskär basilika och mangoldskotten.
    Skala avokado och tärna.
    Vänd ner varorna försiktigt i salladen.

ANNES PICKNICK

Annes gazpacho

Fetaostbullar

Picknicksallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem