
Picknicksallad med pasta, bönor och mangold
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 188

Kcal / portion: 614

GBR (GI) / port: 6
Recept: 2456 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 7%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka pastan enligt anvisning på förpackning (ca 10 min).
Häll bort vattnet och låt svalna. - Skala och hacka rödlök. Lägg i en skål.
Skölj burkbönorna i vatten. Låt rinna av.
Tillsätt dessa och pasta i skålen.
Pressa över citronjuice.
Tillsätt olja och salt. Blanda. - Skala räkor om sådana önskas.
Grovskär basilika och mangoldskotten.
Skala avokado och tärna.
Vänd ner varorna försiktigt i salladen.