Hetmarinerade fläskfiléspett
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal spett: 6

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

Om grillning, halstring >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hetmarinerade fläskfiléspett

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 98

Kcal / portion: 109

GBR (GI) / port: 0

Recept: 654 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 2%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 111 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

Om grillning, halstring > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt på grillen i god tid.
  2. Putsa fläskfilén fri från hinnor. Skär i cm-tjocka skivor. Lägg i bunke.
  3. Marinera: Skala ingefära och skär i mindre bitar. Dela tomat i mindre bitar. Lägg i matmixer. Tillsätt soja och tabasco. Riv över grönt limeskal. Mixa väl. Häll sojamarinaden på fläskfilén i bunken. Låt stå i 30 minuter.
  4. Grilla: Ta upp fläskfilén och trä fyra bitar på varje grillspett. Grilla bitarna i inte alltför hög värme i 2-4 minuter på var sida tills genomstekt.

Kockens kommentar

Träspett har en tendens till att brinna upp över glödande kol. För att undvika att så sker kan man blötlägga spetten en timme i förväg.

Passar till

Grillpaket med feta och bönor

Mild salviayoghurt

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem