Kladdkakemuffins med apelsintopping
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal muffins: 25

Kockskolan:

 

Om kladdkaka, brownie >

 

 

Om sockerkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kladdkakemuffins med apelsintopping

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 377

Kcal / portion: 265

GBR (GI) / port: 6

Recept: 6625 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 16%

Kolhydrater: 54%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 70 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om kladdkaka, brownie > Äts ej

Om sockerkakor > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugnen på 180°C.
  2. Smält smör på spisen. Rör ihop alla torra ingredienser. Vispa ihop ägg och socker. Rör ner smör. Sedan de torra ingredienserna.
  3. Spritsa upp i muffinsformar. Sätt in i ugnen cirka 8 minuter (de ska fortfarande vara kladdiga inuti). Tag ut och låt kallna.
  4. Garnering: Vispa upp smör, äggulor och socker. Riv apelsinskal. Vänd i det tillsammans med färskosten. Spritsa eller bred över muffinsarna.

Kockens kommentar

Kladdkaka och brownies tillagas på sockerkakssmet utan bakpulver och med kakao och eller choklad. Kladdkaka vanligen med kakao och brownies oftast med choklad. Kladdkaka ofta i form av tårta eller i portionsform, brownies oftast bakad i form och skuren i rutor. Läs mer > Om kladdkaka, brownies.

Alternativ

Kladdkaka grundrecept

Chocolate brownie

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem