Fisk i ugn med purjolök
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Potatis

0.8 

kilo

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fisk i ugn med purjolök

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 100

Kcal / portion: 581

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2324 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 5%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 582 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Potatis 0.8 kilo 23%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning (40 min )

  1. Ugn 225°C.
  2. Skala och koka potatis.
  3. Smörj en gratängform med smör. Lägg portionsbitar av fisken i botten. Skär purjolökar i bitar och strö över.
  4. Gör en gratängsås på de andra ingredienserna. Låt såsen koka samman och när den tjocknat slås den över fisken. Strö över riven ost. Grädda i 25 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem