Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 100

Kcal / portion: 581

GBR (GI) / port: 6
Recept: 2324 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 5%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Ugn 225°C.
- Skala och koka potatis.
- Smörj en gratängform med smör. Lägg portionsbitar av fisken i botten. Skär purjolökar i bitar och strö över.
- Gör en gratängsås på de andra ingredienserna. Låt såsen koka samman och när den tjocknat slås den över fisken. Strö över riven ost. Grädda i 25 minuter.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)