Tacopaj II
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas matpajer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tacopaj II

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 200

Kcal / portion: 576

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2304 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 14%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 288 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas matpajer > Äts ej

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Ugn 200°C. Bryn finhackad lök och pressad vitlök. Finhacka och bryn lätt purjolök.
  2. Bryn köttfärs med tacokryddan. Blanda köttfärsen med löken. Tillsätt vattnet och låt småputtra 5 minuter.
  3. Bred Philadelphiaosten i botten på en smord pajform. Lägg på köttfärsröran. Över köttfärsen strös purjon och slutligen på med riven ost. Gratinera i ugnen 15 minuter.
  4. Servera med tacochips (gärna chili) och en god sallad. Pajen kan innan servering dekoreras med några stående nedtryckta tacochips.

Pajdegsalternativ

Klassisk svensk pajdeg

Proffsets frasiga pajskal

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem