
Annes böcklingmousse (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 175

Kcal / portion: 131

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1047 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 13%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min + 5 tim )
- Rensa böckling fri från skinn och ben. Skala och grovhacka rödlök. Blötlägg gelatinblad. Riv skal på citron.
- Lägg i mixer böckling, rödlök, dill, gräslök, grädde, ägg och citronskal. Mixa.
- Krama ut vatten ur gelatinblad. Hetta upp bladet snanbbt så att det smälter. Blanda med böcklingmoussen.
- Häll i portionsformar. Garnera med gräslök. Låt stå i kyl 3-5 timmar.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)