Annes böcklingmousse (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 8

Kockskolan:

 

Om fiskpaté >

 

 

Om paté >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Annes böcklingmousse (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 175

Kcal / portion: 131

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1047 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 13%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 75 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om fiskpaté > Äts ej

Om paté > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min + 5 tim )

  1. Rensa böckling fri från skinn och ben. Skala och grovhacka rödlök. Blötlägg gelatinblad. Riv skal på citron.
  2. Lägg i mixer böckling, rödlök, dill, gräslök, grädde, ägg och citronskal. Mixa.
  3. Krama ut vatten ur gelatinblad. Hetta upp bladet snanbbt så att det smälter. Blanda med böcklingmoussen.
  4. Häll i portionsformar. Garnera med gräslök. Låt stå i kyl 3-5 timmar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem