Rullerad laxpannkaka (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal rullar: 24

Fyllning:

 

Lax kallrökt skivad

8.0 

st stora

Färskost pepparrot

150.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rullerad laxpannkaka (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 203

Kcal / portion: 125

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3003 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 13%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 62 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Fyllning:

Lax kallrökt skivad 8.0 st stora 56%

Färskost pepparrot 150.0 gram 14%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (30 min + 2 tim )

  1. Pannkakor: Häll mjöl och salt i en stor bunke. Vispa ner mjölk i omgångar till en slät klimpfri smet. Vispa sedan ner ägg. Smält smör i panna och vispa ner i smeten. Låt helst smeten stå och dra i en timme.
  2. Hetta upp en stekpanna med lite smör.
    (Pannan skall vara infettad första gången, därefter behöver den inte fettas in mer). Häll i ett tunt lager smet i pannan. Grädda tunna pannkakor. Låt dem kallna.
  3. Laxrulle: Bred ett tunt lager färskost på pannkakorna. Täck med tunna laxskivor. Strö över finhackad dill. Rulla ihop tätt till en korv.
    Lägg helst i kylskåpet i en timme. Ta ut och skär snittar.

Kockens kommentar

Variera med olika slags lax, färskostar med mera enligt egen smak.

Alternativ

Feta parmasnurror

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem