Laxrosor med avokadokräm (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Garnering:

 

Dill finhackad

2.0 

msk

el. persilja

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Laxrosor med avokadokräm (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 177

Kcal / portion: 188

GBR (GI) / port: 0

Recept: 753 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 13%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 106 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Garnering:

Dill finhackad 2.0 msk 0%

el. persilja Äts ej

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (30 min )

  1. Omelett: Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Häll lite olivolja i en stekpanna och hetta upp på medellåg värme. Häll i äggsmeten och stek en tunn omelett tills smeten har stelnat. Stjälp upp omeletten på en tallrik och låt svalna.
  2. Kräm: Mosa avokado och hacka basilika. 
    Blanda med färskost och wasabi i en skål.
  3. Laxrulle: Skär laxen i lövtunna skivor. Lägg ut hälften av laxskivorna och bred ut omelett ovanpå. Täck med resten av laxen och bred på avokadokräm. Rulla ihop.
  4. Skär 2 centimeter tjocka laxrosor från rullen.
  5. Lägg upp dekorativt på fat. Garnera med hackad dill eller persilja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem