Forellavokado (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Forellrom saltad

4.0 

msk

Creme fraiche

4.0 

msk

Salt och vitpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Forellavokado (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 208

Kcal / portion: 171

GBR (GI) / port: 0

Recept: 684 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 19%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 82 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Forellrom saltad 4.0 msk 10%

Creme fraiche 4.0 msk 28%

Salt och vitpeppar 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Halvera avokado. Gröp ur köttet och lägg i en skål. Blanda avokadoköttet med salt, peppar och créme fraiche. Lägg sedan tillbaka blandningen i skalen.
  2. Skeda över forellrom över avokadoröran i skalen. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem