Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Bufféportioner: 4

Rädisor

4.0 

styck

Rapsolja kallpressad

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 276

Kcal / portion: 487

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1948 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 19%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 176 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rädisor 4.0 styck 0%

Rapsolja kallpressad 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt en gjutjärnspanna på spisen. Salta och peppra oxfilén. Halstra (stek på hög värme utan fett) väldigt snabbt runt om. Kyl snabbt.
  2. Finriv prästost. Koka upp grädde. Slå grädden över osten och rör slätt. Ställ kallt.
  3. Dela brödskivorna. Klicka på lite ostkräm. Skiva oxfilén väldigt tunt och lägg på brödet. Hyvla rädisor och garnera med dem. Ringla över lite olja. Avsluta med lite flingsalt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem