Vårsallad med pasta, kronärtskockor och jordgubbar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Vårsallad med pasta, kronärtskockor och jordgubbar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 589

GBR (GI) / port: 8

Recept: 2355 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 8%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 430 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Låt svalna.
  2. Kärna ur och strimla paprika. Strimla fänkål. Hetta upp olivilja i en stekpanna. Lägg i paprika och fänkål. Fräs hastigt. Blanda med pastan.
  3. Halvera kronärtskockor och jordgubbar. Rosta pinjenötter i en torr panna. Grovhacka basilika. Riv parmesan. Blanda allt med pastan.
  4. Pressa i juice från citron. Salta och peppra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem