
Lentejas con chorizo, spanska bruna linser med korv
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 99

Kcal / portion: 656

GBR (GI) / port: 3
Recept: 2623 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 5%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim 15 min )
Se film, klicka på "El Mundo" under bilden ovan.- Skala och hacka lök och tärna morot. Skär korven i skivor.
- Fräs löken i stor panna eller stekkastrull med lit olja någon minuter utan att bränna. Tillsätt morot och sedan korven och paprikapulver. Stek några minuter till under omrörning.
- Koka: Tillsätt vatten, lite salt och lagerblad. Låt småkoka under lock i 40 minuter.
- Potatis: Skala och skär potatisen i bitar. Lägg det i soppan och låt koka i ytterligare 20 minuter.
- Smaka av med salt och peppar. Servera.