Kycklingfilé med yoghurt och melonsallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 6

Kockskolan:

 

Om utegrillning >

 

 

Så grillas kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingfilé med yoghurt och melonsallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 76

Kcal / portion: 395

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2372 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 3%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 519 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om utegrillning > Äts ej

Så grillas kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Kryddmix: Blanda och mixa kryddorna i en mixer. Mixa dem slätt. Blanda med yoghurt. Vänd ner kyckling i yoghurten.
  2. Skålla tomater: Koka upp vatten i en kastrull. Skär ett kryss i toppen på tomater. Ta bort blomfästet. Skålla tomaterna i vattnet 15 sekunder ungefär. Lägg ner i kallt vatter. Dra av skinnet.
  3. Melonsallad: Kärna ur tomaterna och tärna. Tärna vattenmelon. Riv skalet på lime och pressa den. Skär salladslök i fina ringar. Finhacka chili. Hacka koriander grovt. Blanda alla ingredienser i en bunke, låt stå och mogna en liten stund.
  4. Grilla: Tänd grillen och lägg på kycklingen. Stek den klar, 8-10 minuter per sida.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem