Yoghurt med bär och ägg (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 1

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Yoghurt med bär och ägg (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 66

Kcal / portion: 478

GBR (GI) / port: 3

Recept: 478 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 3%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 726 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > %

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzson, GI i praktiken

Tillagning

  1. Koka ägg.
  2. Häll upp fil. Strö bär över.

Kockens kommentar

GBR 2 = lågt. Portionsvikten är hög. Så också kalorimängden. Mängd yoghurt och bär skattat, inte angivet i originalreceptet. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem